Forums » SEPHP Help and Tips

HTTP ERROR 500 currently unable to handle this request.

    • 7 posts
    January 10, 2020 9:36 PM EST

    hi, I have recently manually migrated my socialengine site from siteground to hostiso. After migration, my site isn't working and once I add access code and click on the login i get this error. i have tried setting permission but still getting this. The domain is https://ioustudents.com

    i"ll highly appreciate if someone could help me fix it

    • Moderator
    • 42 posts
    January 11, 2020 3:03 AM EST
    Erik Nguyen said:

    hi, I have recently manually migrated my socialengine site from siteground to hostiso. After migration, my site isn't working and once I add access code and click on the login i get this error. i have tried setting permission but still getting this. The domain is https://ioustudents.com

    i"ll highly appreciate if someone could help me fix it

     

    Erik, can you please mention the error that  you are facing in the code tag which is available next to the smiley option in your reply box. We can provide any assistance after seeing the error only.

    If you want me to take a deeper look, you can message me the access code of your website as its in maintenance right now and I can check it.

    • Moderator
    • 5084 posts
    January 11, 2020 5:21 AM EST

    Double check your .htaccess file to ensure there isn't something extra in there. The best way to do that is to download it and also download the SocialEngine files from your account at SocialEngine. Then, compare the two. If the old one has extra stuff in it, try renaming it to htaccessbu.txt and then upload the default SocialEngine .htaccess. See if that works.

    If that doesn't work, double check the migration tutorial and make sure you did the steps it mentions. https://www.socialengine.com/support/article/5472314/se-php-moving-your-website-to-another-server


    This post was edited by Donna at January 11, 2020 5:21 AM EST
    • 7 posts
    February 1, 2020 7:16 AM EST

    The ERROR code is "HTTP ERROR 500" .. and access code is "atrading2615".. i have also checked by replacing .htaccess file as well.

    • 7 posts
    February 1, 2020 7:28 AM EST

    i'd like to let you know that the issue has been fixed.. it was due to wrong directory path in cache.php file

     

    Thanks alot for both of you

    • Moderator
    • 5084 posts
    February 1, 2020 12:59 PM EST

    Thank you for letting us know the solution :)