Forums » SEPHP Help and Tips

Classifieds Website Links not working

    • 193 posts
    June 12, 2020 10:32 AM EDT

    When a user posts in my classifieds their website link and facebook link are not clickable. Is there a setting for this. BTW, if I had someone fix my site and give me outstanding support I would buy at least one more lic and recommend some of my friends buy a lic now to get the 10%. I just have so many things wrong that keep popping up I can't get motivated to start another site. If I make a list and someone at socialengine fixes them i will buy another lic.

    • Moderator
    • 4830 posts
    June 13, 2020 5:00 AM EDT

    Do you have a screenshot? Or, if you tested at our demo do you have a link to the classified listing there so I can go see what it's doing? I believe on my own site the classified listing description may have links but I'll go have a look.

    • Moderator
    • 4830 posts
    June 13, 2020 5:09 AM EDT

    Ok so I added an input field for "Website" and added https://socialengine.com to the listing and it is clickable for me.

    Can you double check that the input field you put was a "Website" field? 

    Can you check that html is enabled in the user groups for classified?

    Can you check that it is a full url with the http:// in it?

    Are you using default serenity theme?

    Are you on 5.1.0p1?


    This post was edited by Donna at June 13, 2020 5:10 AM EDT
    • Moderator
    • 4830 posts
    June 13, 2020 5:11 AM EDT

    I do see a bug and will report that. In my screenshot above, it changed https to http. We can't have that so I'll bug it. Please still check the rest as even with that change, the link works for me.