Activity Feed Not Showing Up on Some Member Pages

    • 19 posts
    March 16, 2022 12:34 PM EDT

    Some member pages on my network will not show the activity feed unless I'm logged in as either that member or myself as admin.

     

    No settings are changed, everything is equal, but up comes "Nothing has been posted here yet - be the first!"

     

    I can only imagine that when the page is being created some file setting gets changed/corrupted.

     

    Any insight? Thank you!

    • 9 posts
    March 16, 2022 12:52 PM EDT

    Have you checked the permissions? The user can set permissions as to who can see what. You can also set user group permissions. Perhaps it's a permission setting issue.

    • 19 posts
    March 16, 2022 1:22 PM EDT

    Thank you for the suggestion, but it's not the permissions. I don't have that on the settings menu.

     

    All member pages are set up exactly the same with respect to the activity feed, which only shows what activities have been made by the "page owner". But every once in a while the feed will not be visible to anybody but the page owner and the admin.

     

    I set this page up myself, as I've set up others. Nothing having anything to do with the activity feed is touched, no variables in the equation.

     

    But, again, while the activity feeds are visible to the general public, every once in a while, again, with all being the same, a feed will not be visible.

    • 9 posts
    March 16, 2022 1:25 PM EDT

    Ok I'm not sure then as each user can set their own permissions for items, etc. When they post an item they can set perms, when they go to their privacy settings they can set them. If it's not that, I have no idea what it could be. If using a third party plugin, perhaps something with that. Best to check your error and warning logs to see if there's anything related to it in there.